torstai 12. toukokuuta 2011



Kuten tuli jo mainittua niin ensiviikolla alkaa taas kuulua zoomilta Rakkauden Maaherran ja meikän ölinöitä ja musavalintoja. Päivä on muuttunut maanantaista keskiviikkoon ja lähetysaika aikaistunut klo18-20. Muistahan kuunnella. Alla virallista tiedotetta:

Rytmikeskiviikko 18.00-20.00
18.5. alkaen Zoomin keskiviikot täyttää rytmi. Pikkulauantain tunnelmaan musiikkia valikoivat turkulaiset dj:t, esitellen samalla tuoreimmat löydöt ja kovimmat klassikot omista kokoelmistaan. Ohjelmapaikalla vuorottelevat Black Bear Sound ja Åboogie dj:t

Parillisina viikkoina soitossa on soul, funk, disco ja tietysti boogie, kun vetovuorossa ovat Åboogie dj:t Magnus44 ja Niceice. Vaikka musiikin pääpaino on menneillä vuosikymmenillä, joka kerta esitellään myös viikon 2011, eli kiinnostava julkaisu kuluvalta vuodelta.
Åboogie on vuonna 2009 perustettu dj-kollektiivi, joka suhtautuu intohimoisesti musiikkiin ja vinyylilevyihin. Vaikka erityishuomio on boogiella, discolla ja soulilla, oikeudet harhailuihin hyvän musiikin poluilla pidätetään. Åboogie on myös blogi, johon soittolistat kustakin ohjelmasta päivitetään. Ohjelman juontajat ovat olleet tuttu näky turkulaisissa dj kopeissa jo vuosien ajan ja toimittivat saman nimistä ohjelmaa Zoom fm:llä kesällä 2010.

Black Bear Radio esittelee pääasiallisesti tuoreita Dancehall ja Reggae -virtauksia klassikoita unohtamatta. Pääpaino on Jamaikalta ponnistavassa musiikissa, mutta karhuveljet Antza ja Resupekka tuuttaavat eetteriin myös muuta ohjelmapaikalle sopivaa rytmimusiikkia.
Vuonna 2006 perustettu Black Bear Sound on yksi Suomen aktiivisimmista Dancehall/Reggae Soundeista. Ryhmä tunnetaan
aktiivisena tapahtumajärjestäjänä ja keikkailijana joka on tarjonnut Turkuun jamaikamusiikin iloja kotimaisten sekä ulkomaisten huippuvieraiden seurassa.
Ympäri suomea tiuhaan keikkaileva kaksikko on keikkaillut myös rajojen ulkopuolella mm. Sveitsissä, Saksassa, Ranskassa ja Tsekeissä.

Parilliset viikot: Åboogie Show, www.tkuboogie.blogspot.com
Parittomat viikot: Black Bear Radio, www.facebook.com/blackbearsound

Ei kommentteja: