torstai 9. joulukuuta 2010

Viikonlopun vinkit vol. IV.

Jälleen on vuorossa blogin säännöllinen "viikonlopun vinkit"-osio ja kuten viime viikolla tuli lupailtua on tänä viikonloppuna kaupunki täynnä tekemistä. Karsintaa on kuitenkin pakko tehdä. Heti tänään torstaina on Kukassa Awesome Tapes From Africa. Eli jos teit niinkuin neuvottiin muutama viikko sitten, lippu on taskussa ja tänään mahdollisuus kuulla musaa, jotta muualla ei kuule.

Perjantaina on meidän kuukausittainen Hey! put it on Cup & Pintissä. Magnus44 lupaili ainakin soitella reilusti tän vuoden julkaisuja. Allekirjoittaneella on laukussa uutta ja vanhaa, baleaarista ja vähemmän baleaarista, tansittavaa ja vähempi tanssittavaa. Kuppila on muuten auki nykyään kolmeen, joten jatkopaikkaakaan ei tarvitse erityisemmin miettiä. Se on kivaa se.

Lauantaina on laatuklubi Over&Over Pikku-Torressa. Vieraan siellä dj Felix! Ennen sitä voi halutessaa poiketa Monkiin, jossa on kello 23 spoken word-esitys, jossa Allen Ginsebergin, Dylan Thomasin ja Gil-Scott Heronin miksataan tiedotteen mukaan "tämän päivän rytmeihin.  Siinä se viikonloppu.

Ei kommentteja: