torstai 18. marraskuuta 2010

Viikonlopun vinkit vol. X.


Koska Turussa oikeesti tapahtuu kaikenlaista melko usein, on aika aloittaa blogin jokaviikkoinen "Viikonlopun vinkit"-osio, jossa suositellaan menemisen arvoisia juttuja. Tälläkin viikolla olisi tarjolla StandUppia, räppiä, soulia, baleaarisuutta, lipunjonotusta jne...

Täytyy myöntää että perjantain vinkki  on "hivenen" epäluotettava tällä viikolla. Perjantaina nimittäin Dynamossa olisi "Turun baleaarinen rytmiorkesteri featuring members of Alpo ja Tomi, Nightsatan etc. +". Sehän voi siis olla mielettömän siisti spektaakkeli. Toinen vaihtoehto on kyllä, että se on sysip***a.

Launtain vinkistä olen kuitenkin satavarma ja voin luvata, että meininki on tulemisen arvoinen. Lauantaina on nimittäin Soul Seed-klubi Klubin keskikerroksessa. Ja tällä kerralla ei mennä pelkästään omin voimin, vaan vieraana on superkova Sami Dariush. Miehellä on hyllyssä ehkä Suomen paras? kokoelma seiskatuumasia.

Tällä viikolla myös sunnuntaiksi riittää tekemistä. Bar Kukassa nimittäin alkaa sunnuntaina 16:00 Awesome Tapes From Africa-lippujen ennakkomyynti. Mies veti yhen siisteimmistä keikoista Flow:ssa. Ja Kukaan ei keikkapäivänä ole todennäköisesti mitään asiaa ilman ennakkolippuja.

Loppuun vielä superbonus. Laitetaan jakoon erittäin Soul Seed-aiheinen biisi. Sori. Ripattu LP:ltä, vaikka seiskatuumanenkin biisistä on olemassa.

Ei kommentteja: