tiistai 25. lokakuuta 2011

28.10. Hey! Put it on


Hey vaan! Pientä blogihiljaisuutta havaittavissa, mutta täytyy koitttaa ryhdistäytyä, kunhan saa vaan tiskikoneen asennettua. Asennuksen etenemisestä riippumatta lokakuu etenee kohti viimeistä perjantaitaan. Ja sehän tarkoittaa sitä, että mä ja Niceice ollaan Cuppelissa soittamassa levyjä kaljottelun ratoksi. Tule sinäkin.

28.10.
Hey! Put it on
at Cup & Pint
Djs Niceice & Magnus44
21-02
free

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

DAM-FUNK INNAFOCUSEDDAZE



Dam-Funk on julkaissut ep:n, joka on ilmaiseksi ladattivissa täältä. Neljä kipaletta sisältävä Innafocuseddaze on ehtaa Keytar gurutusta ja synasäksätystä, nättiä. Ep on esimakua ensivuonna julkaistavaksi ilmoitetulle Dam-funk pitkäsoitolle. Vinyylimursuille kerrottakoon, että Innafocuseddaze julkaistaan myös kymppituumaisena.
Ep:n avausraita on myös puettu videoksi.

Scion A/V Presents: Dâm-Funk "Forever" from Scion A/V on Vimeo.

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Magic Corner

Soul-Sami(Sami Dariush) ja Nydia Ines(Dj Honey Dripperin) nauhoittivat käsittämättömän kovan soul-miksauksen. Tästä ei musiikki syysilloiksi parane. Oikeastaan tästä ei musiikki parane syysaamuiksi, talviaamuiksi, talvi-illoiksi, talvipäiviksi, kevätaamuiksi, kevätpäiviksi, kevätilloiksi tai koko kesäksi. Soul-Sami on tuttu erityiseti Soul-Sides-klubista sekä Lifesaver-levykaupasta. Nydia Ines taas työskentelee Daptones-levy-yhtiöllä, jonka artistina mm. Sharon Jones tunnetaa.  

maanantai 3. lokakuuta 2011

Flow.

Kesäfiilistely to the max.