tiistai 27. syyskuuta 2011

Uusi Dj Shadow-albumi



Skedeleffat ja Dj Shadow yläasteella olivat yhdessä ehkä merkittävin syy innostua tosissaan musiikista sitten ala-asteen Iron Maiden, Jethro Tull ja Metallica-fiilistelyjen. Dj Shadowin eka? albumi Entroducing on legendaarinen ja nykyaikaisen samplemusiikin peruspilari, jota tulee edelleen aika ajoin kuunneltua pari kappaletta kerrallaan. Sen albumin jälkeen ainakin allekirjoittaneelle Dj Shadowin tekemisistä on kiinnostanut lähinnä Cut Chemistin kanssa tehdyt miksaukset(Brainfreeze ja Product Placement nyt ainakin). Edellisestä Shadow-albumista alkaa olemaan kuulemma jo neljä vuotta ja uusi on taas tulossa. Ei oikeastaan kiinnosta, mutta koska vastaan tuli linkki albumiin, niin pitihän se taustalle soimaan laittaa. Tätä kirjoitettaessa albumista on soinut noin kolme kappaletta. Suositteleminen tai suosittelemattomuus on siis mahdotonta. Kuunnelkaa ja muodostakaa mielipiteenne. Kommentteihin voi sitten laittaa, kannattaako levy kuunnella loppuun asti.

http://www.somekindofawesome.com/journal/2011/9/26/listen-dj-shadow-the-less-you-know-the-better-full-album-str.html

torstai 22. syyskuuta 2011

Fela Kuti x De La Soul = Huippu

8 biisiä, 33 minuuttia Fela Kuti sämplejä ja De La Soul-räppejä. Kuulostaa lähtökohtasesti samalta vanhalta kuluneelta konseptilta, mutta yllättävästi toimii aivan käsittämättömän hyvin. Americo Gazeway on koostanut edellä mainitun paketin ja on vapaasti ladattavissa osoitteessa http://gummysoul.com/2011/09/fela-soul-2/.

tiistai 20. syyskuuta 2011

Hey! me aloitamme taas




Ensi perjantaina Hey! put it on palaa kesätauolta Cup & Pinttiin. Meininki noudettalee tuttua kaavaa. Magnus44 ja Niceice valikoivat musaa hyvän ruuan ja juoman seuraksi. Tule viihtymään. Tästä jatketaan, aina kuun neljäs perjantai, ainakin jouluun saakka.
Nähdään!

23.9.
Hey! put it on
at Cup & Pint
djs Magnus44 & Niceice
21-03
Free

lauantai 10. syyskuuta 2011

Random pic.

Duunipäivä lauantaina, joten on aikaa päivittää blogia. Formaattitaistelu gif-formaatissa. Tsek. Via ffffound.

Next Level?

Maailma muuttuu ja läppäri-livetkin alkaa ajoittain näyttää kohtuullisen hyvältä. Se ei tosin johdu läppäreistä vaan visuaaleista, joihon jengi tuntuu panostavan aikaisempaan enemmän. Hyvä niin.  Soulstrutissa tuli vastaan allekirjoittaneelle ehkä tähän asti tiputtavimmat visuaalit tehtyinä Amon Tobinin musaan. Musiikki ei lähtökohtaisesti ehkä ole aivan täysin itseäni miellyttävää, mutta pelkästään visuaalien takia voisin hyvinkin mennä shouta katsomaan. Tiedä sitten toisaalta, onko tämä oikea suunta... Jääkö musiikki vain pahimmassa tapauksessa graafisen ilotulituksen alle? Toki hyvä musiikki + hyvät visuaalit = teh win. Mattir, koska rupeat kasaamaan meille samantyyppistä settiä? Laitetaan klubi pystyyn.

torstai 8. syyskuuta 2011

A Long Time - Mayer Hawthorne from MayerHawthorne on Vimeo.


Pakko laittaa tää video tänne, jos joku ei ole siihen vielä törmännyt. Huh. Mayer Hawthornen uusi levy pitäisi tulla ulos Lokakuussa ja Flow -keikka ja A Long Time -biisi lupailevat hyvää. MH vieraili Flowssa myös Dj vieraana The Do-Overissa ja osoittautui varsin päteväksi epeliksi myös dekkien takana. Mies on tehnyt useita miksauksia Dj Haircut nimellä, joista Shoot the Duck vol.1 ja vol.2 ovat ehtaa boogievääntöä. Alla STD 1 ja lisää löytyy Googlella. Suositus.

perjantai 2. syyskuuta 2011

Missä on



viikonlopun vinkit? Lauantain suositus on taas Jazz -loumiainen. Felixin lisäksi levyjä Aulassa soittaa meikä. Tüle. Brunssin jälkeen voi mennä kotiin ja kammata pensselit, tai ottaa välikuoleman. Tärkeintä on, että saapuu illaksi Dynamon yläkertaan. Sielläkin levyjä soittaa meikä. Lupaan vaihtaa levyt välissä.

Tällaista brunsila:




Illalla tällaista:



Perjantaina juhlitaan Suomen voittoa Moldovasta