perjantai 27. toukokuuta 2011

Samppalinnan maauimala osa 2.

Tänään oli sitten taas uintipäivä. Eikä meininki pettänyt tänäänkään. Miesten pukuhuoneessa hyvinkin siististi pukeutunut harvinaisen hyvännäköiset viikset omaava taksikuskilippispäinen vanhempi herrasmies:

"Tuo katossa oleva laitehan on vesikondenssiputki, jotta ei pääse vesi tiivistymään tuohon seinälle. Viime kesänä täällä pyyhkeillä ja ämpäreillä vettä kerättiin litratolkulla lattioilta. Nykyajan bakteerit nimittäin on sellaisia, että rakenteet menevät hyvinkin nopeasti pilalle. Viime talvenahan kirjaston katto romahti, kun sinnehän se vesi katos kondensoitui ja kun ne bakteerit on nykyään sellaisia, että tuhoavat rakenteita niin se sitten romahti se lattia. Joku asiakas siinä tais kanssa tippua. Se on sama juttu niiden banaanien kanssa. Puuvillapussissa banaani kannattaa säilyttää, jotta ei pääse tummumaan. Ihan ministeriötä myöten olen yrittänyt saada hommaan jonkun järjen kun ne Keskon banaanisäilytyskaapit ovat olleet jo vuositolkulla rikki. Siinä sitten jos koko kuormassa on yksikin pilaantunut banaani, niin koko kuormahan siinä sitten samalla mustuu. Ja kun ne nykyajan bakteerit on sellaisia, että heti siitä vanhempi ihminen mahakatarrin saa. Seuraavaksi sitä soitetaan Nurminen(ilm. hautaustoimisto?) paikalle ja ollaan yksi kerros alempana."

Lisäksi tuli huomattavan tarkka selitys banaanien normaalibakteereista, lämpötiloista, jossa banaani säilytetään ja taisi se juttu ihan avokadojenkin puolelle lipsua.

torstai 26. toukokuuta 2011

18.5. Biisit


Biisit lapulla-jatkuu kääntöpuolella

Aluksi pahoittelut, että biisilistan julkaisu on kestänyt. Selitykseksi kerottakoon, että lappu johon kappaleet kirjattiin oli pitkään teillä tietämättömillä. Aluksi luulin sen jääneen pizzeriaan, mutta epäilykseni osoittautui vääräksi. Seuraavaksi kyselin lapun perään mediapersoona M.Liukkoselta ja Zoomin roskisten tonkimisen jälkeen biisilista löytyikin purkalla höystettynä. Liukkonen lupasi ottaa lapun matkaansa ja toimitaa sen minulle. Tämän jälkeen Patterihaan Pensselisetä oli unohtaa lappusen "fögelin" luo, mutta tältä tragedialta vältyttiin onneksi. Ennen kuin ehdin kirjoittaa biisit interwebbiin lärpäke pyörähti vielä muutaman mailin purjehduksella Airistolla. No nyt on biisit viimein bitteinä, kuten myös lappu, purkka tosin on poistettu.

Maze Featuring Frankie Beverly – Joy And Pain
Al Green - Simply beautifull
Norman Connors - You are my starship
The Equatics - Ain't no sunshine
Shane - Boyfriend
Mellaa - Free
Pleasure - Happines
Leen Ware - Why i came to california
Isaac Hayes - Close to you
General Crook - What time it is
Soul Devalent - This is our thing
General Lee - Magic pt.1
Stony Island Band - Stony Island Band
Mandrill - Mango meat
Viikon 2011: Poolside - Do you believe
Syreeta - Do it
Aleems - Confusion
Arnies Love - I´m out of your life
Arthur Adams - Stay with me tonight
Asphalt jungle - Freaking time pt.1
Tony Cook - Video rock
Busta Jones - Keep on making me hot
Ramona Brooks - I don't want you back
The Dells - All about the paper
Harold Melvin And The Blue Notes – Bad Luck

Kuten ohjelmassa Niceice viisaasti laukoi; tämän kesän ohjelmia ei nauhoiteta. Eli "jos haluaa kuunnella radiota, pitää kuunnella radiota". Alla vielä viime shown 2011 eli Poolside - Do yo Believe. Kannattaa stekata myös videon kera, todellinen kesä teaseri.

tiistai 17. toukokuuta 2011



Lauantaina alkaa jokilaivasoitot katarinalla. 21.5. musasta vastaavat mä ja Yours Truly. Aloitellaan joskus 17 aikaan ja jatketaan kunnes paatti sulkeutuu. Perinteinen sää- ja säätövaraus voimassa myös tänä kesänä.

Keskiviikkona eka rytmikeskiviikko Zoomilla muista kuunnella klo 18-20.

nähdään ja kuullaan!

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Niceice - Schoolin Mix pt.I

Täällä Turussa tuntuu taas vanhempi räppi olevan IN ainakin tapahtumamääristä päätellen. Ja koska allekirjoittanut ja tämä blogi juoksee vain uusimpien trendivirtausten perässä, tuli eilen aika ottaa läjä diskoräppimakseja levyhyllyn vasemmasta alakulmasta, pistää levyt soimaan ja painaa tietokoneesta recciä.  Isoin osa klassikkobiisejä(jotkut kulutettu ehkä puhkikin), mutta voi siellä seassa olla joku vähän vähemmän soitettukin. Olkaas hyvä. Dj Niceice tarjoaa diskoräppimiksauksen kesän rientoihin. Schoolin Mix pt. I.

Spoonie Gee - Spoonin Rap
The Kryptic Crew - Jazzy Sensation
Dr. Jeckyll & Mr. Hyde - Genius Rap
Paulett & Tanya Winley - Rhymin' And Rappin'
Funky 4 + 1 - That's The Joint
Harlem World Crew - Let's Rock
Lovebug Star-Ski & Harlem World Crew - Positive Life
Sherod - Schoolin
The Younger Generation - We Rap More Mellow
Xanadu & Sweet Lady - Rappers Delight
Sicle Cell & Rhapazooty - Rhapazooty In Blue
Brother D - How We Gonna Make Black Nation Rise?
Master Jay & Michael Dee - TSOB

torstai 12. toukokuuta 2011



Kuten tuli jo mainittua niin ensiviikolla alkaa taas kuulua zoomilta Rakkauden Maaherran ja meikän ölinöitä ja musavalintoja. Päivä on muuttunut maanantaista keskiviikkoon ja lähetysaika aikaistunut klo18-20. Muistahan kuunnella. Alla virallista tiedotetta:

Rytmikeskiviikko 18.00-20.00
18.5. alkaen Zoomin keskiviikot täyttää rytmi. Pikkulauantain tunnelmaan musiikkia valikoivat turkulaiset dj:t, esitellen samalla tuoreimmat löydöt ja kovimmat klassikot omista kokoelmistaan. Ohjelmapaikalla vuorottelevat Black Bear Sound ja Åboogie dj:t

Parillisina viikkoina soitossa on soul, funk, disco ja tietysti boogie, kun vetovuorossa ovat Åboogie dj:t Magnus44 ja Niceice. Vaikka musiikin pääpaino on menneillä vuosikymmenillä, joka kerta esitellään myös viikon 2011, eli kiinnostava julkaisu kuluvalta vuodelta.
Åboogie on vuonna 2009 perustettu dj-kollektiivi, joka suhtautuu intohimoisesti musiikkiin ja vinyylilevyihin. Vaikka erityishuomio on boogiella, discolla ja soulilla, oikeudet harhailuihin hyvän musiikin poluilla pidätetään. Åboogie on myös blogi, johon soittolistat kustakin ohjelmasta päivitetään. Ohjelman juontajat ovat olleet tuttu näky turkulaisissa dj kopeissa jo vuosien ajan ja toimittivat saman nimistä ohjelmaa Zoom fm:llä kesällä 2010.

Black Bear Radio esittelee pääasiallisesti tuoreita Dancehall ja Reggae -virtauksia klassikoita unohtamatta. Pääpaino on Jamaikalta ponnistavassa musiikissa, mutta karhuveljet Antza ja Resupekka tuuttaavat eetteriin myös muuta ohjelmapaikalle sopivaa rytmimusiikkia.
Vuonna 2006 perustettu Black Bear Sound on yksi Suomen aktiivisimmista Dancehall/Reggae Soundeista. Ryhmä tunnetaan
aktiivisena tapahtumajärjestäjänä ja keikkailijana joka on tarjonnut Turkuun jamaikamusiikin iloja kotimaisten sekä ulkomaisten huippuvieraiden seurassa.
Ympäri suomea tiuhaan keikkaileva kaksikko on keikkaillut myös rajojen ulkopuolella mm. Sveitsissä, Saksassa, Ranskassa ja Tsekeissä.

Parilliset viikot: Åboogie Show, www.tkuboogie.blogspot.com
Parittomat viikot: Black Bear Radio, www.facebook.com/blackbearsound

keskiviikko 11. toukokuuta 2011


Viimeinen cup&pint ennen kesätaukoa. Illat kun on ulkona vielä kylmiä, niin tänne sitten puistosta jatkamaan ettei vilustu. Keväistä musaa ja buffapöytä, ai ai ai!

sat 14.5. 21-03
Hey! put it on
at cup & pint
Djs Magnus44 and Niceice
soul,funk,hip hop, disco, boogie, balearic, electronic, whatnot
FREE

Ens keskiviikkona alkaa mun ja niceicen kesätyöt zoomilla, joten mankka hankintaan ja sassiin.

tiistai 10. toukokuuta 2011

Toni Halo - Balearic Brunch Mix

Erittäin asiallinen baleaarinen miksaus kesämankkaan. Ainakin hyväksi todettu sunnuntai-aamuna nautittuna pekonin ja appelsiinimehun kanssa. Ainiin. Mikä baleaarinen? Sehän on aihe, jota on taidettu jauhaa nettifoorumeilla kohtuullisen monen miestyövuoden verran. No vaikka tämä: Balearic beat.

Toni Halo - Balearic Brunch Mix
Intro Skit
Sir John: White Elephant (10'') (Redux)
Andreas Vollenweider: Belladonna (LP) (VeraBra)
Aphrodites Child: Aegian Sea (LP) (Vertigo)
Ned Doheny: Get it up for Love (Social Disco Club Edit) (12'') (Mindless Boogie)
Thomas Dolby: I Scare Myself (Long Version) (12'') (EMI)
Lighthouse Family: Question Of Faith (Idjut Boys Mix) (12'') (Polydor)
Shuggie Otis: Aht Uh Mi Hed (Matt Moroder Cut) (12'') (Little Leaf)
Poolside: Do You Believe? (12'') (Future Classics)
Ahmed Fakroun: Soleil Soleil (Edit De Prince Language) (12'') (Editions Disco)
Lola: Wax the Wan (Junior's Awesome Edit) (12'') (Syncopate)
Djavan: Nereci (Rainha Do Dub) (12'') (G.A.M.M.)
Linda Di Franco: T.V. Scene (Long Version) (12'') (WEA)
Chic: Why (Instrumental) (12'') (WEA)
Helen: Zanzibar (12'') (Fonomusic)

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Samppalinnan maauimala osa 1.

Tänään tuli avattua uimakausi Samppalinnan maauimalassa ja sehän on aina yhtä hämmentävä paikka. Ainakin ajoittain. Miesten suihku noin klo 12.42:

Hieman vanhempi maauimalarusketuksen omaava mies: "Oli pakko tulla tuolt mere äärelt tänne uimaan ku tuli liia kuuma vaik olin alasti uudes pulpettivenees."

Semmosta tänään. Siihen loppui taas allekirjoittaneen blogihiljaisuus.