torstai 28. huhtikuuta 2011

Discosadetta



Pääsiäisenä mökin syövereistä löytyi vuoden 1985 Uusi Suomi -lehti. 29. pvä lokakuuta ilmestyneessä lehdessä mainostettiin Atari 130xe "koko perheen tietokonetta" ja ennakoitiin Foorumin avajaisista "kaikkien aikojen julkkistapahtumaa", paikanpäälle odotettiin saapuvaksi mm. Anne Pohtamoa, Kojoa ja Paavo Väyrystä.
Lehden viimeisellä sivulla tarkasteltiin syksyn musiikillista satoa; "taivas ei tällä kertaa lähetä niskaamme jo liiankin tuttua H2O:ta vaan musta pilvipeite räväyttää yllemme todellisen discotähtien syysmyrskyn. Run for cover!"
Luehan niin tiedät mikä oli in vuonna -85 ja kuuntele miltä ne sitten kuulosti.

14.5. Ollaan Niceicen kanssa Cup & Pintissä, mikäli mitään tuplabuukkauksia ei ilmene, mut siitä lisää myöhemmin. Vappuja!


Steve Arrington - Dancin' in the key of life


André Cymone: The Dance Electric


Lisa-Lisa and Cult Jam - I Wonder If I Take You Home


Haywoode - Time Like This


Total Contrast - Takes a little time

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Dam Funk - Truth mix


Dam funk on tehnyt miksauksen omista lemppareistaan. Biisit ovat miehen omasta levykokoelmasta ja ainoastaan vinyyleiltä. `All songs were taken from the original wax pressings. No mp3s or computer files were used for this mix. Just 100% “Truth”´ Arvostan, vaikka välillä ihmettelen miksi fomaatti pitää erikseen mainita.

oki-ni presents TRUTH by DaM-FunK by oki-ni

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Roskalevyt



Ajoittain ns. roskalevyt ahdistavat. Viime viikkoina olen kuunnellut levyhyllyni vasenta alanurkkaa toivoen löytäväni jotain, josta voisin luopua, siirtää ovelliseen kaappiin tai myydä. Myin kerran yhden levyn seitsemännellä luokalla, vieläkin harmittaa. Törmäsin miksaukseen, jonka takana on samankaltaiset pohdinnat. Tarinan mukaan madlib olisi heittänyt levyjä roskiin ja joku jamppa olisi kerrännyt ne talteen ja antanut ne eteenpäin tutulle dj:lle. Näistä levyistä syntyi miksaus "madlib´s trash is another man's treasure".
Madlib ei ole vielä kommentoinut asiaa ja stones throwlta kommentoitiin, että tämä on ehkä ainut kerta kun mies on siivonnut studiotaan.

kannattaa kuunnella, mukavan häröä meininkiä
Madlib's Trash is Another Man's Treasure by LA Weekly Music

perjantai 8. huhtikuuta 2011



Beastie Boys tulee taas. MCA on ilmeisesti toipunut syöpähoidoista ja bändi julkaisee uuden levyn joka kantaa nimeä Hot Sauce Committee Part 2. Eka sinkku levyltä on Make Some Noise. Biisiä etsiessä törmää kaikkeen kikkelitrancen ja skan väliltä. Tässä yksi versio.


Lisäksi Mike D on tekemässä lyhytelokuvaa fight for rightista. Lyhytelokuvassa näyttelee liuta hölliwoodin superstarboja kuten Elijah Wood, Danny McBride, Seth Rogen, Will Ferrell, John C. Reilly ja Jack Black. Alla traileri
Täkeintä on kuitenkin että uusi levy tulee ja meininki tuntuu olevan vähintäänkin yhtä häröä kiun ennenkin. Jes!

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

viikonloppu = radio + ei cup&pint

**edit** Tuplabuukkaus eli lauantain cup&pint peruttu. ens kuussa taas, paitsi jos joku sopii jotain muuta.
Perjantain ohjelma edelleen voimassa.**

Ennen lauantaita on perjantai ja perjantaisin Zoom fm:llä (93.4 MHz, turku) on Rytmikoppi niminen ohjelma. Lupauduin poikien vieraaksi, joten 8.4. klo 20-22 soitellaan levyjä ja höpistään mukavia. Olkaahan siis kuulolla
Lisää Rytmikopista tietty FB:ssä

lauantai 2. huhtikuuta 2011

tonigt´s the night

Keskustelu meni jotenkin näin
M44: "Tuuks huomen soittaa?"
NI: "Eh"
M44: "Niin mä arvelinkin"
NI: "Eiku tuun mä, mä vaan aina sanon aluks ei"
M44: "Niin sanot"
Molemmat hörppäsivät olutta yhteistuumin.

Yllä referointi vaiherikkaasta illasta, jonka lopputuloksena Pikku-Torressa peljätään lappalaisten puukkoja ja Mä ja Niceice ollaan tänään Dynsyn yläkerrassa. Tänään lounaspalaverissä piti jutella musavalinnoista, mutta keskustelu päätyi levyhyllyn rakentamiseen. Vinkkejä otetaan vastaan. Joka tapauksessa tänään tulee kovaa musaa 23-04 ja klo 24 asti pääsee viel sisään ilmaseks. Hyvä ilta tulossa, nättii.

mitään en lupaa, mut jotain tällasia vois olla tulossa:








ps. jos joku tulee vetää tollasia dynasty muuveja tänään tanssilattialle niin tarjoon bissen