lauantai 28. elokuuta 2010

The art of the edit.

Danny Krivit haastis.

perjantai 27. elokuuta 2010

showsta ja viikonlopusta

Maanantaina zoomin taajuksilla kuultiin toistaiseksi viimeinen Åboogie -supershow. Kesätoimittajan leikkiminen on ollut hauskaa, iso kiitos zoomille ja kuuntelijoille. Ohjelma on nauhalla, joten jahka saan sen käsiini niin eiköhän se jakoon laiteta. Biisilistakin ilmestynee piakkoin.

Lauantaina meikä soittaa Dynamossa levyjä, joten tulehan paikalle tanssimaan. Lauantait ovat jatkossa muuten ainoita päiviä jolloin Dynkyn yläkerrassa soi ns. "perinteinen dynamomusa", koska ensi kuusta lähtien perjantaisin yläkerrassa soi "indie party music and tasty mainstream". Uusi vuosikymmen, uudet kujeet.

Tässä vielä Inner Lifeä, joka päätti maanantain shown. Nähdään Lauantaina!

perjantai 20. elokuuta 2010

Flow-fiilistely pt.X

Fiilistellään nyt vielä hieman menneitä festareita videon muodossa. Lisäksi tässä vaiheessa ottaisin esille myös Turun keskustan itäisen alueen lounastarjonnan. Koko kesän jatkuneen kattavan testaamisen tuloksena absoluuttinen paremmuusjärjestys on syntynyt.

1. Mami(ehdoton ykkönen. hinta-laatu suhde loistava, myös oma olut maistuu.)
2. Blanko(perusvarma, lounasruoat eivät edes ole kylmiä)
3. Rocca(ei pahemmin sanottavaa tästä)
4. Panini

torstai 19. elokuuta 2010

Loppuviikon menotärpit.

Ainakin Magnus44 ja Yours Truly soittavat levyjä huomenna Katariinalla. Huomenna on perjantai, aurinko paistaa ja Aleksi soittaa ehkä ilman paitaa. Tai sitten ei. Joka tapauksessa musa tulee olemaan kovaa ja dj-toiminta timanttista. Se on siis viikonlopun ehdoton tärppi.

Fiilistelen myös hieman jo ensi viikon radio-ohjelmaa, koska soitossa on uutta turkulaista tuotantoa. Nih. Ai mitä? No kuuntele.

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Viime viikon Radioshow.

Valitettavasti kenellekkään ei tainnut tulla nauhalla viime viikon Åboogie-superhouta, minkä takia sitä ei sitten myöskään nettiin ole tulossa. Alla kuitenkin biisilista, jota voitte fiilistellä vaikkapa Youtuben avulla. Muutama kysymysmerkki jäi parin biisin kohdalle, koska en muista  tarkkaan biisejä ja en nyt heti löytänyt hyllystä levyjäkään. Jos jäi vaivaamaan, laittakaa kysymystä kommentteihin. Ensi viikolla sitten viimeinen Åboogie-show toistaiseksi, ainakin tällä kokoonpanolla. Laittakaapas kuunnellen. 

Aphilas - Remain Solid
Rick Holmes - Remember To Remember
Roy Ayers - Wee Bit
Novi Singers - ?
Jerline And Friends - Joy Trip
Selena Jones - Right Now
B.T. Express - If It Don't Turn You On
The Blackbirds - In Life
Nino Ferrer - Vomitation
Rica Lewis - Niissä Svengaa
Sharon Jones - How Long Do I Have To Wait
Pamoja - Ohh Baby
Skip Mahoney - Town Called Nowhere
Splash - ?
Zulema - Wanna Be Where You Are
Curtis Mayfield - Litle Child Runnin Wild
Gene Page - Blacula
The Final Solution - Brotherman
Ed Bogas and Ray Shanklin - The Riot
The Chosen Few - Shaft
Chuck Brown & Soul Searchers - Bustin Loose (Part2)
Idris Muhammad - Could Heaven Ever Be Like This
Letta Mbulu -Kilimanjaro 
Jesse Gould - Out Of Work 
Night Bandit  - Like A Thief In The Night
Instant Funk - I Got My Mind Made Up
The SOS Band - Groovin 
Lee Mitchell - Best Shot
Voices Of East Harlem - Cashing In


Loppuun Vielä pieni Dj Harvey-fiilistely viime viikon Flow-festivaaleilta. Oli hemmetin kova keikka.

maanantai 9. elokuuta 2010



Tänään klo20-22 meikä ja Niceice zoomin studiossa. Soitossa ainakin uusia boogiehankintoja ja soulia. Pistähän kuunnellen. Viikonloppu meneekin sitten Helsingissä, Flowssa. Lifesaverin porukka on kohteliaasti pyytänyt meitä vieraakseen soittamaan, joten jos viikonloppuna olet mestoilla niin tulehan morottamaan.

"Kirjoittaja: Jack of Speed
Päiväys: 09.08.10 klo 13:19 myös Lifesaver edustaa Flow'ssa levymusiikin muodossa. viime vuodelta tutun Lanson-samppanjabaarin yhteydessä on meidän soittopömpeli, jossa kohtaavat viikonlopun aikana Helsinki, Turku ja Jyväskylä. levyt pistetään pyörimään aina silloin kun päälavalla ei ole actionia. mestoilla yhteensä seitsemän deejiitä, musiikillisena linjana suurin piirtein disco/boogie/soul.

Soul-Sami & Aromi (Lifesaver, Keep It Up)
Apostoli & Jacedonia (Gimme The Dance, JKL)
Niceice & Magnus44 (Åboogie, TKU)
Tuipe (Hesan yöt)

kauppa (Pursimiehenkatu 3) avoinna normaalisti: perjantaina klo 12-19, lauantaina klo 12.30-16."

keskiviikko 4. elokuuta 2010


Ensi perjantaina synat vinkuvat pääkaupungin yössä, kun kutoselle saapuuu itse Dam-Funk. Miestä on tituleerattu Boogiefunkin lähettilääksi ja kieltämättä musa kuullostaa siltä, miltä tulevaisuus näytti kolme vuosikymmentä taaksepäin. Toki pelkästä retroilusta ei ole kysymys vaan ehkä enemmänkin uuden tekemisestä vanhoin metodein. Dam-Funkin tuore miksaus, The Future of Modern Funk, Mary Anne Hobbsin (hitto mikä radioääni) radio showhun on ladattavissa täältä. Koko show on myös streamattavissa samasta mestasta.

PERJANTAI 6.8.2010

DAM-FUNK LIVE
Secret funk guest LIVE
Top Billin DJs

12€
20-04
KUUDES LINJA

sunnuntai 1. elokuuta 2010

showsta ja keikasta



Nyt on deepfunkattu koko rahan edestä. Myron & E hoitivat hommansa, mutta bändi oli kyseisen keikan suola. Muutaman vuoden takainen keikka jossa Nicole Willis oli solistina on edelleen, valitettavasti, paras soulinvestigators keikka jonka olen nähnyt.

26.7. ollut show on saanut sitä kuuluisaa vihreää valoa joten pistäkäähän kuunnellen. Biisilista löytyy pari postausta alempaa.