perjantai 30. huhtikuuta 2010


Vappuuuu! Lakit ja skumpat päähän. Virallisista rilluttelujuhlista vappu on yksi mieleisimmistä. Keväisistä meinigeistä innostuneena laitetaan Delegationin Darling biisi jakoon. Tää on sitä hyvän mielen musaa!

torstai 22. huhtikuuta 2010

Pieni syrjähyppy sallittakoon, ainakin blogosfäärissä. Lähtö kohti pizzalandia on käsillä ja sen innoittamana laitetaan blogin ensimmäinen Italo jakoon. Paciscopi - Love´s Harmony on sitä itseään. Ciao

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Cup & Pint on nyt koettu soittopaikkana ja paikalle täytyy antaa täydet pisteet puitteista, palvelusta ja meiningistä. Näitä lisää.

Sunnuntain kunniaksi laitetaan jakoon henkisyyttä. The Gospelaires of Dayton, Ohio - Good Helps Those Who Help Themselves on jytäävä gosbel disco. Kappaleesta on ysärillä tehty huose versio ja varsinkin biisin alku on helppo kuvitella moiseen käyttöön. Biisin loppupuolella on rautainen kitarasoolo ja läpi kappaleen kulkeva bassolinja on myös varsin oivallinen. Viikonlopun jälkeen on pieni jeesustelu paikallaan.


perjantai 16. huhtikuuta 2010

16.4.
Niceice ja Magnus 44 cup & pintissä. Musaa levyiltä joka lähtöön, hyviä juomia hanat väärällään ja
maukasta murkinaa sopuhintaan. Life is good!
klo 21-02
Ja ilmaista tietty

Tervetuloa!

perjantai 9. huhtikuuta 2010


huh. Haastattelusta on selvitty, kiitoksia vaan PeflettoFunkille kutsusta ja kaikki peukut ylös itse ohjelmalle. Musiikista jauhaminen alkoi heti jännittämään kun mikki lyötiin eteen, outoa. Tänään tuli ylläri keikka dynamoon joten sinne vaan kaikki sankoin joukoin viettämään iltaa, lupaan olla puhumatta mikrofoniin.

Tässä Inner lifen Ain´t No Mountain High Enough. Viikonloppu alkaa NYT


keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

TURKULAISEN DJ-KULTTUURIN ERIKOISOHJELMA DISKONSERVATORIO


"Joka toinen torstai lähetettävä Diskonservatorio paneutuu turkulaiseen dj-vetoiseen kulttuuriin. Paikallisradio Zoom FM:llä kello 21-23 kuultavan ohjelman ensimmäinen tunti pyhitetään vieraille: turkulaiset tiskijukat houkutellaan levysoittimien takaa mikrofonin ääreen, kertomaan oman tarinansa ja tekemään selkoa tyylistään. Ohjelman toisella tunnilla noukitaan levylautaselle parhaat palat ylipursuavasta musiikkitarjonnasta juontaja Pefletto Funkin aka Petri Rautiaisen johdolla."

Mun vuoro istua penkkiin torstaina (8.4). Aiheena ainakin boogie ja varmaan levyjensoitto noin yleisesti

Turun keskustan alueella kuuneltavissa taajudella 93,4

torstai 1. huhtikuuta 2010

Åboogie suosittelee #4


2.4. Turun Pikku-Torreen, kaupungin toiseksi kovimman disco etc. klubin Over & Overin vieraaksi, saapuu raudankova Mika Snickars Tukholmasta. Mukana häärii myös Åboogien oma valelääkäri Niceice.

Koska Torre tunnetusti sulkee ovensa kriittiseen aikaan iltaa tulee jatkaa Dynamossa, jossa yläkerran musiikeista vastaavat Magnus 44 ja Yours Truly.

Tsek Tsek!