lauantai 21. marraskuuta 2009

Åboogie 5.12



Jes Jes Jes! Järjestyksessään toinen Åboogie on tosiasia. Klubin Kolo on saanut äänentoistoon lisää buustia viime kertaan verrattuna ja ÅBG-002 on työn alla. Nättiii!

Tässä huippu disee Gotham Flasher- Love The Love miksausta odotellessa. Levy on 2 x 12" ja varustettu niin kovalla kansitaiteella et hermostovauriot on todennäköisiä.




torstai 12. marraskuuta 2009

Herutus tarina


Hah onneksi on torstai. Lähestyvän viikonlopun innoittamana pistetään jakoon King Errisonin herutus(yritys) tarina Well, Have A Nice Day. Kyseinen kipale on ollut meikäkäisellä kestosoitossa varmaan toista vuotta ja lopun lattaribreikki ei ole pettänyt vielä kertaakaan.
Tsek.



maanantai 2. marraskuuta 2009

Askel kerrallaan


Tässä mahti ralli, mahti artistilta. Tracy Weber - One Step At A Time. Queensistä lähtöisin olleen Tracy Weberin ura jäi valitettavan lyhyeksi. One Step At A Time oli ilmeisesti hänen ensimmäinen levytys ja vielä suuremmaksi hitiksi (ja samplepankiksi) muodostunut Shure Shot toinen ja viimeinen. Weber ammuttiin vain muutama päivä Shure Shotin julkaisun jäljeen. Mainittakoon että One Step At A Time on loistavaa pyöräilymusaa kävelyyn viittaavasta nimestä huolimatta.